Luukorut ja taidepuusepäntuotteet sopivat myös liikelahjaksi.

Finnish Design. Lause jota on toistettu kymmeniä vuosia. Sitä eivät edusta pelkästään Frank, Sarpaneva, Wirkkala jne. Haluaisitko antaa ystävällesi tai liikekumppanillesi lahjan josta sinut, lahjan antajana, muistetaan.  Aiheet luukoruihin ja taidepuusepäntuotteisiin voivat olla vaikka Suomen muinaislöydöt, kuten Huittisten hirvenpää(ensimmäinen kuva), minolaisen kulttuurin meri- ja eläinaiheet, Euroopan kivi-, pronssi- ja rautakauden(toinen kuva) muinaislöydöt. Aiheina voivat olla myös asiakkaan valokuvat, esim. lemmikistä tai vaikka traktorista. Luukorut kotimaisesta naudanluusta.

Taidepuusepän tuotteet

Puu on monipuolinen materiaali, josta voi tehdä mitä monipuolisimpia esineitä tai jota voi muotoilla rajattomasti. Taidepuusepäntuotteet voivat myös olla käyttöesineitä. Esimerkkinä kymmenet kauhat ja lastat, jotka olen veistänyt ergonomia ja mukavuus mielessäni ihmisille, joille ruoanlaitto on harrastus ja tapa viettää aikaa yhdessä. Kauniit puiset kauhat ja salaattiottimet kruunaavat jo ennestään kauniin kattauksen. Lastat ja kauhat kotimaisesta lehtipuusta ihmiselle joka vaatii laatua, yksilöllisyyttä, toimivuutta, kauneutta ja hyvää ergonomiaa myös päivällispöydässä.

Alinna kuva 3D kohokaiverrustekniikkaa käyttäen käsin veistetystä Dalmatialaisen kuvasta. Öljytty kotimainen tervaleppä.

Vain mielikuvitus rajoittaa sen mitä puusta voi tehdä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää»

© 2012 - 2017 Restaurointiturku.fi – Tiny-e