Tilauspuusepän tuotteet

Ovat puisia yksilöllisiä esineitä; Isoja tai pieniä. Sellaista kuvatkoon viereinen kuvapari. Ylemmässä kuvassa seinäkaappi jonka suunnittelussa on huomioitu eleganssi ja käytännöllisyys. Tuotteen tilaajalle veneily on lähellä sydäntä joka on huomioitu hyllyjen toteutuksessa ja rungon materiaali valinnassa. Erilaiset juomapakkausten koot on huomioitu kaapin mitoituksessa. Alemman kuvan kirjahylly on suunniteltu ja toteutettu Porvoon vanhan kaupungin henkeen. Talo on 1700-luvulta.

Tilaustyö voi olla vaikka keinubambi, joka on suunniteltu kahden pienen lapsen keinuttavaksi ja katseenvangitsiaksi. Kaikki tietävät keinuhevosen ja sellaisen voit ostaa lelukaupasta mutta keinubambia et.

Tilauspuuseppä valmistaa tilauksesta vaikka vintiltä löytyneen ruokasalintuolin jäänteistä kuusi kopiota. Yhtälailla hän vuolee elegantit lastat, kauhat ja voiveitset. Yksilöllisesti. Sellaisia on turha etsiä markettien hyllyistä. Vaikka huoneesi nurkka olisi kuinka vino tahansa voi siihen suunnitella ja valmistaa kauniin tyköistuvan kaapin tai hyllyn.

Nyt on hyvä hetki miettiä tulevaa kevättä ja valoa ja sitä pientä tai isompaa ehostusta mitä huonekalusi tarvitsevat, joko vanhan korjaamista tai kokonaan uuden huonekalun tuomaa iloa ja tuoksua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää»

© 2012 - 2017 Restaurointiturku.fi – Tiny-e